Mallorcai étterem szennyvízének kezelése MULTIROCK rendszerrel

Mallorcai étterem szennyvízének kezelése MULTIROCK rendszerrel

KIALAKÍTÁS ÉS KÖRNYEZET

A megfelelő szennyvíztisztító rendszer kiválasztásánál elsősorban a kapacitást volt a meghatározó. Az étterem - Hangversenyterem több mint 1000 fő befogadására is alkalmas, átlagosan több mint 150 alkalmazottat és művészt foglalkoztat. A Son Amar nevű étterem egy tágas és elegáns 16. századi kastély, mely táncos és zenés vacsoraműsorokat, valamint zártkörű rendezvényeket is szervez. Körülbelül 20 percnyi autóútra fekszik Palma városától.

KIHÍVÁS

Az étterem tulajdonosai olyan ökológiai és fenntartható megoldást kerestek, amely illeszkedik a tevékenységeik során keletkező összes hulladék meglévő kezelési gyakorlatuk módjához.

MEGOLDÁS

A választott szennyvíztisztító rendszer a BIOROCK volt. A BIOROCK áremmentesen műküdik, természetes, szervetlen töltetet alkalmaz, amely rendkívül stabil és ellenáll a lebomlásnak, elviseli a változó terhelési viszonyokat anélkül, hogy hatékonysága csökkenne. A tisztítás eredménye kifogástalan, lehetővé teszi a víz újrafelhasználását a kertek gyökérzónás öntözésére.

EREDMÉNY

A telepített szennyvíztisztító rendszer 1 db 130 m3-es előkezelőtartályból és 9 db párhuzamosan telepített BIOROCK ECOROCK-5000 bioreaktorból áll, 1 db áramlásszabályó és 1 db osztódobozt tartalmaz, amely az előkezelő tartályból érkező szennyvizek egyenletes osztását biztosítja a 9 bioreaktor egység között.  A tisztított vizet összegyűjtik és tárolják a kert öntözésének céljából.

FÉNYKÉPEK