321

A BIOROCK-ról | Fenntartható szennyvíztisztítási technológiák

A vállalat

Az 1988-ban alapított BIOROCK a háztartási szennyvíztisztítás területén szerzett szakértelemről ismert vállalat. Globális üzleti jövőképpel rendelkezik a termékek belső fejlesztésétől a nemzetközi értékesítési hálózata kibővítéséig.

Az elmúlt több, mint 30 évben a BIOROCK sikeres projekteket valósított meg világszerte.

Tanúsított szennyvízkezelési megoldásaink széles választéka nemcsak lakások háztartási szennyvizeinek egyedi tisztítását biztosíthatja, hanem társasházak, éttermek, szállodák, kempingek, intézmények (iskolák, csarnokok stb.), kereskedelmi létesítmények és lakótömbök csoportjainak közműellátását is.

Csapatunk

A BIOROCK szakértői csoportja olyan szakemberekből áll, akik szenvedélyesen foglalkoznak munkájukkal és a vízvédelem környezetvédelmi kihívásaival.

A kutatóink munkája során kifejlesztett új kezelési koncepciókat „élő” környezetben teszteljük egy nemzeti kutatóközponttal együttműködve.

Kutatási és fejlesztési részlegünk a legjobb és legfrissebb tervezőszoftverekkel rendelkezik. Képes így a legmegfelelőbb tartályok megtervezésére, tökéletesen figyelembe véve az alapanyag szilárdságát, a talaj- és talajvíznyomásnak való ellenállási-, a geometriai és a falvastagsági változókat.