321

MONOBLOCK SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS
„PLUG&PLAY” HÁZI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ RENDSZER

Kis / közepes méretű háztartások számára

MONOBLOCK, az árammentes házi biológiai szennyvíztisztító rendszerek új generációja.

A BIOROCK technológiai innovációja a „minden egyben” MONOBLOCK berendezés, mely egyetlen, kompakt egységként tartalmazza a szennyvízgyűjtő és előkezelő, valamint a szennyvíztisztítást megvalósító bioreaktor egységet.

A MONOBLOCK rendszereink két típusban elérhetőek: a MONOBLOCK-2 típus 2 m3, még a MONOBLOCK-3 típus 3 m3 térfogatú előkezelő tartállyal rendelkezik. Ez a két termékkonfiguráció lehetőséget teremt az alkalmazási területek kiszélesítésére. Könnyen és egyszerűen az adott igényekhez, kezelendő szerves anyagterheléshez igazítható.

Ezek a MONOBLOCK rendszerek képviselik leginkább a BIOROCK előremutató piaci elképzeléseit.

Ingyenes tanácsadást kérek

Ajánlatot kérek

MONOBLOCK kompakt szennyvíztisztító
rendszer ökológiai és pénzügyi előnyei

MONOBLOCK Villamos energiával
üzemeltetett berendezések
Egyéb, szerves
töltetanyagú berendezések
MONOBLOCK Villamos energiával üzemeltetett berendezések Ökológiai töltetű berendezések BIOROCK töltet élettartama több, mint 10 év      
Alacsony üzemeltetési költség      
Minimális karbantartási igény      
Kompakt és diszkrét      
Szagtalan      
Hosszú ürítésmentes időszak      
Árammentes      
Csendes      
Hosszútávra magára hagyható      

„Az új MONOBLOCK rendszer a technológiai előnyök ötvözete,
gazdaságos és kivételesen megbízható egyedi háztartási szennyvíztisztító rendszer.”

AZ EGYEDÜLÁLLÓ BIOROCK töltet

Alacsony fenntartási igényű
Környezetbarát megoldás
Tartós és szervetlen

BIOROCK töltetünk ellenáll a lebomlási folyamatoknak, tartós és fenntartható, így biztosítja a szennyvíztisztító rendszer hosszútávú hatékony működését. Ez az egyedi hordozóanyag kizárólag a BIOROCK berendezések sajátja.

 

MONOBLOCK small sewage treatment plant

MONOBLOCK-3 small sewage treatment plant

MONOBLOCK-2 V3

Előkezelő tartály térfogat 2000 liter
Kapacitás

6 főig
600 liter/nap

Tömeg (üresen) 298 kg
Letöltések Műszaki adatlap

 

MONOBLOCK-3 V3

Előkezelő tartály térfogat 3000 liter
Kapacitás

8 főig
900 liter/nap

Tömeg (üresen) 395 kg
Letöltések Műszaki adatlap

 

Egy háztartási szennyvízkezelési megoldás, amely ideális
minden típusú háztartáshoz

A MONOBLOCK megoldások tolerálják a változékony szennyvízterhelést, az inaktív időszakokat, ezáltal lakó- és nyaralóhelyeken keletkező szennyvizek tisztítására esetén is egyaránt alkalmas rendszer. A berendezés bármilyen típusú talaj esetén telepíthető, talajvizes vagy talajvíz mentes helyeken egyaránt.

 

ÁRAMMENTES
Szagtalan
Környezetbarát rendszer
Fenntartható
Csendes

Árammentes

A BIOROCK márka filozófiájához igazodva a MONOBLOCK rendszerink működéséhez nincs szükség elektromos áramra, nincsenek benne forgó, mozgó gépészeti egységek, csökkentve ezáltal a meghibásodás esélyét, továbbá az üzemeltetési és karbantartási költségeket.

KOMPAKT HÁZI SZENNYVÍZKEZELÉSI MEGOLDÁS

A BIOROCK házi szennyvíztisztító rendszerek új generációja jelenleg a legkompaktabb a piacon elérhető házi biológiai szennyvízkezelő rendszerek közül, ugyanis a gyűjtő, előkezelő tartályt és a bioreaktor egységet egyetlen tartályban egyesíti, ennek köszönhetően helyigénye minimális, mindösszesen 6 m2.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A MONOBLOCK házi szennyvíztisztító rendszer telepítésre készen kerülnek leszállításra, ennek révén a telepítés gyors és egyszerű, a kert minimális felásása mellett. A telepítés és üzembe helyezés egyetlen munkanap alatt is elvégezhető, emiatt a telepítés költségei is alacsonyak.

GAZDASÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

MONOBLOCK rendszereink beruházási költségei a hosszútávú előnyöket figyelembe véve rendkívül kedvezőek. Működésükhöz nincs szükség elektromos áramra, mozgó, kopó alkatrészektől mentesek, ennek köszönhetően karbantartási és üzemeltetési költségei is rendkívül alacsonyak.

ELÉRHETŐ KÉT TÍPUSBAN

A különböző igényekhez igazodva a MONOBLOCK házi szennyvízkezelő rendszereink két típusban érhetőek el, a MONOBLOCK-2 típus 2 m3, még a MONOBLOCK-3 típus 3 m3 térfogatú előkezelő tartállyal rendelkezik. Az innovatív MONOBLOCK egyedi háztartási szennyvíztisztító rendszereink számos előnnyel rendelkeznek, kiváló megoldást kínálnak mind a lakossági, mind ipari felhasználók számára.

A gyűjtő, előkezelő tartály térfogata szerint két típusa érhető el.

2000 literes és 3000 literes térfogatú modell, így lehetővé válik, hogy pontosan, az Ön adott igényeihez igazodó rendszer kerüljön telepítésre. Az új MONOBLOCK rendszerrel a BIOROCK számos előnnyel rendelkező, innovatív lakossági szennyvízkezelési megoldást kínál mind a felhasználók, mind a szennyvízkezelési szakemberek számára.

Tisztított szennyvízátemelő akna (magas kimenet)

Amennyiben egy adott telepítési helyszín adottságai nem teszik lehetővé a gravitációs tisztított szennyvízelvezetést, szükséges tisztított szennyvízátemelő akna alkalmazása.

MONOBLOCK rendszereink gyárilag kialakított, a bioreaktorhoz megfelelően illeszkedő tisztított szennyvízátemelő aknával együtt is rendelhetőek, melyek szintkapcsolóval ellátott szivattyúval és minden további szükséges tartozékkal is felszereltek, ezáltal telepítésük rendkívül gyors és egyszerű.

Tekintse meg tartozékaink teljes választékát

Segítségre van szüksége a tökéletes megoldás megtalálásához?

Hol él?

Személyes adatok

Elérhetősége

A telefon előtagja az ország kiválasztása után automatikusan beállításra kerül.

Mi érdekelné?

Ha mást választ, kérjük, adja meg a megjegyzés rovatban.

Kérjük írja le igényeit