321

Szennyvíztisztító rendszereink
Háztartási szennyvíztisztító berendezések

A BIOROCK nál forradalmi technikák alkalmazával biztosítjuk, hogy minden szennyvíztisztító egységünk árammentesen, alacsony ökológiai lábnyommal és minimális éves karbantartási igénnyel üzemeljen. Mivel újításaink hatására a tisztítási műveleteket természetes folyamatok biztosítják, nemcsak a karbantartási igények elmaradása-, hanem az elektromos energia szükségtelensége miatt is jelentős megtakarításokat érhet el. Hiszünk termékeinkben és bízunk bennük. Ezért adunk 10 év garanciát a kezelő töltetre és 25 év garanciát a tartályokra. Ez is azt bizonyítja, hogy megbízhat termékeink optimális működésében az elkövetkező évek során

Biorock BEASY-2000
SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉS
KIS HÁZTARTÁSOK, NYARALÓK ÉS KERTÉSZETEK SZÁMÁRA

Ultrakompakt szennyvíztisztítási megoldás

A BEASY-2000 szennyvíztisztító berendezés kisebb, állandó vagy szezonális, csatornázatlan területeken lévő háztartások számára készült. A BEASY-2000 ultrakompakt tisztítóegységünket teljesen összeszerelve, telepítésre készen szállítjuk otthonába. Ez a többfunkciós rendszer olyan területeken is alkalmazható, ahol nincs elektromosáram hálózat; ideális nyaralókhoz és kertes házakhoz egyaránt!

TUDJON MEG TÖBBET A BEASY-2000 SZENNYVIZTISZTÍTÓ BERENDEZÉSÜNKRŐL

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT

Biorock Monoblock
Szennyvíztisztító berendezések
Kis / közepes méretű háztartásoknak

A komplett szennyvíztisztítási megoldás

A MONOBLOCK szennyvíztisztító egységeket állandó és idény-jellegű házatartások részére tervezték, amelyek nincsenek a közcsatorna hálózatra csatlakoztatva. Ez a rendkívül kompakt tisztítóegység teljesen készre szerelt, így biztosítva a gyors telepíthetőséget . A MONOBLOCK egységek elérhetőek 1000, 2000 vagy 3000 literes gyűjtő, előkezelő tartállyal és a helyi adottságok szerint gravitációs (alacsony kimenet), vagy szivattyús (magas kimenet) tisztított víz elvezetési opcióval rendelhetők.

Tudjon meg többet a Monoblock berendezésekről

Lépjen kapcsolatba velünk további információért

Biorock Ecorock
szennyvíztisztító berendezések
Kis háztartásoktól nagyobb létesítményekig

Áremmentes szennyvíztisztítási megoldás - meglévő emésztőgödrök technológiai feljavítása

BIOROCK teljeskörű és kompakt megoldást kínál meglévő (zárt!) emésztőgödrök technológiai feljavítására a keletkező háztartási szennyvizek megfelelő helyszíni kezeléséhez. Elérhető 4, 5, 6, 10, 15 és 30 személyes háztartások számára.

Tudjon meg többet az Ecorock berendezésekről

Lépjen kapcsolatba velünk további információért

BIOROCK MULTIROCK
NAGY KAPACITÁSÚ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ RENDSZEREK
30 és több száz fő közötti közösségek számára

Moduláris, Árammentes szennyvíztisztító rendszer

MULTIROCK rendszerünk tökéletes megoldást nyújt akár 30 fős közösségek szennyvíztisztítására. A párhuzamosan telepített ECOROCK-5010 kezelőegységeinkkel felépített MULTIROCK egy moduláris rendszer, amely a legjobb tisztítási hatásfokot eredményezi, miközben könnyen telepíthető. Kifejezetten a 30+ fős közösségek, nagy kapacitású szennyvíztisztítás megkönnyítésére tervezték.

Tudjon meg többet MULTIROCK rendszereinkről

További információért lépjen velünk kapcsolatba

BIOROCK Septic tank

Biorock előkezelő tartályok
2 000-től 15 000 literes kapacitással

Az ECOROCK tisztítóberendezések előkezelő egysége

Széleskörű, 2 000-től 15.000 literes űrméretű előkezelő tartály kínálattal rendelkezünk. Az össz tárolókapacitás előkezelő tartályaink soros, vagy párhuzamos telepítésével rugalmasan növelhető.

Tudjon meg többet előkezelő tartályainkról

Lépjen kapcsolatba velünk további információért

BIOROTOR
OPTIMALIZÁLT RBC RENDSZER
100-10 000 KÖZÖSSÉGEK SZÁMÁRA

A merülőtárcsás biológiai kontaktor (RBC) rendszerek következő generációja

A BIOROTOR egy teljesen automatikus, moduláris szennyvíztisztító rendszer, amelyet akár 10.000 fős közösségek számára fejlesztettek. Kiváló mérnökcsapat alkotta, egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező RBC szakértő vezetése mellett. A BIOROTOR egy már kipróbált és több éven át tesztelt technológia tovább fejlesztésének eredménye, így a BIOROTOR a valaha készült legmegbízhatóbb, legkockázatmentesebb, legegyszerűbben üzemeltethető és legköltséghatékonyabb RBC rendszer.

Tudjon meg többet a BIOROTOR-ról

További információért lépjen kapcsolatba velünk

Segítségre van szüksége a tökéletes megoldás megtalálásához?

Hol él?

Személyes adatok

Elérhetősége

A telefon előtagja az ország kiválasztása után automatikusan beállításra kerül.

Mi érdekelné?

Ha mást választ, kérjük, adja meg a megjegyzés rovatban.

Kérjük írja le igényeit