321

MULTIROCK Szennyvízkezelő rendszer
NAGY KAPACITÁSÚ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ RENDSZEREK

AKÁR 300 főig

MULTIROCK, nagy kapacitású, árammentes biológiai szennyvíztisztító rendszer

30 fő feletti kapacitással rendelkező szennyvízkezelő rendszerre van szüksége? A BIOROCK megoldást kínál az Ön számára is! MULTIROCK rendszerünk a tökéletes megoldás.  A párhuzamosan telepített ECOROCK-5010 kezelőegységekből felépülő MULTIROCK rendszer moduláris, amely kiváló tisztítási hatékonyságot biztosít, mindemellett egyszerűen telepíthető. Kifejezetten a 30 fő feletti lakóközösségek szennyvíztisztítási problémáinak megoldására fejlesztették ki.

Párhuzamosan telepített ECOROCK-5010 egységinkkel a rendszer kapacitása tetszőlegesen bővíthető 30, 60, 90, 120, 180 vagy akár ennél nagyobb kapacitásigény esetére is.

MULTIROCK rendszerek ideálisak kisebb lakóközösségek, nyaralók, éttermek, kempingek vagy egyéb más területeken keletkező szennyvizek tisztításához.

Ingyenes tanácsadást kérek

Ajánlatot kérek

Multirock Nagy Kapacitású rendszer
ökológiai és pénzügyi előnyei

MULTIROCK Villamos energiával
üzemeltetett berendezések
Egyéb, szerves
töltetanyagú berendezések
BIOROCK töltet élettartama több, mint 10 év      
Alacsony üzemeltetési költség      
Minimális karbantartási igény      
Egyszerű telepítés      
Szagtalan      
Hosszú ürítésmentes időszak      
Árammentes      
Csendes      
Hosszútávra magára hagyható      

Az Egyedülálló BIOROCK töltet

Minimális karbantartási igényt
Környezetbarát
Szervetlen

Az előkezelést követő, második tisztítási lépcső főszereplője a BIOROCK töltet. A BIOROCK töltet enzimekkel előkezelt a szennyvíztisztítást végző baktériumok gyors megtapadása és szaporodása, ezáltal a szennyvíztisztítási folyamatok minél hatékonyabb beindulása érdekében. A baktériumok szaporodásuk közben, saját élettevékenységeik fenntartása révén emésztik fel a szennyvízben lévő szerves szennyezőanyagokat, ezáltal tisztítva azt.

A BIOROCK technológiai előnyei közé tartozik a minimális karbantartási igény, a rendkívül nagy ellenállóság, kiváló alkalmazkodó képesség az ingadozó szennyvízterheléshez, illetve, hogy hosszabb távon is magukra hagyhatóak, ezáltal tökéletes megoldást jelent pl.: nyaralók, hétvégi házak, kempingek esetében is.

Az egyedülálló BIOROCK töltet ellenáll a lebomlási folyamatoknak, tartós és fenntartható, így biztosítja a szennyvíztisztító rendszerek hosszútávú és hatékony működését. Ez az egyedi hordozóanyag kizárólag a BIOROCK rendszerek sajátja.

Ecorock-5010

Térfogat 5000 liter
Méretek
Hossz Szélesség Magasság
3800 mm 1150 mm 2285 mm

Tömeg (üresen)

596 kg

Letöltések Műszaki adatlap

MULTIROCK HIGH CAPACITY DOMESTIC WASTEWATER TREATMENT

ECOROCK-5010 FORRADALMI TECHNOLÓGIA

 

Ez az innovatív technológia kiváló minőségű, a legszigorúbb határértékeknek is megfelelő tisztítási hatásfokot biztosít. A természetes biológiai folyamatokon alapuló szennyvíztisztító rendszereink nem igényelnek elektromos áramot, nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, ennek köszönhetően a karbantartási és üzemeltetési költségeik is rendkívül alacsonyak. 

Berendezéseink tartós HDPE anyagból, forgatva öntéssel készülnek. A rendszerek telepítésre alkalmas, kompakt, összeszerelt állapotan kerülnek leszállításra. 

Berendezéseinkben a szennyvíz tisztítása fixágyas biofilm hordozó közeg segítségével történik. E víztisztítási elv optimális és stabil környezetet teremt a biológiai lebontási folyamatok számára. Az eljárás további nagy előnye, hogy rugalmasan alkalmazkodik a váltakozó intenzitású szerves- és hidraulikai terhelésekhez. Azaz, huzamosabb idejű szennyvíz-mentes időszakokat is tolerál. A tisztított szennyvíz gyökérzónás öntözésre újrafelhasználható.

BIOROCK MULTIROCK NAGY KAPACITÁSŰ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ RENDSZEREK FŐBB JELLEMZŐI

Árammentes
Szagtalan
Környezetbarát
Fenntartható
Csendes

ÁRAMMENTES

A BIOROCK márka filozófiájához igazodva ECOROCK rendszerink működéséhez nincs szükség elektromos áramra, nincsenek benne forgó, mozgó, kopó gépészeti egységek, csökkentve ezáltal a meghibásodás esélyét, továbbá az üzemeltetési és karbantartási költségeket.

GAZDASÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

ECOROCK rendszereink beruházási költségei a hosszútávú előnyöket figyelembe véve rendkívül kedvezőek. Működésükhöz nincs szükség elektromos áramra, mozgó, kopó alkatrészektől mentesek, ennek köszönhetően karbantartási és üzemeltetési költségei rendkívül alacsonyak.

KIEMELKEDŐ TISZTÍTÁSI HATÉKONYSÁG

A MULTIROCK rendkívül hatékony háztartási szennyvíztisztító berendezés, az egyik legjobban teljesítő házi biológiai szennyvízkezelő rendszer a piacon.

Több párhuzamosan telepített ECOROCK-5010-ből álló környezetbarát szennyvíztisztító rendszerünk megfelel a háztartási szennyvíz kezelésére vonatkozó európai előírásoknak, lehetővé teszi a víz helyben tartását, a tisztított szennyvíz gyökérzónás öntözésre újrafelhasználható.

RETROFIT ALKALMAZÁS

Amennyiben már rendelkezik zárt, megfelelő állapotú szennyvízgyűjtő tartállyal, de szeretne egy korszerű biológiai szenyvíztisztító rendszert, akkor ECOROCK kezelőegységünk a tökéletes megoldás az Ön számára. A legtöbb piacon kapható tartályhoz illeszthető, tökéletes kiegészítő egység.

ÚJ TÖBB-UTAS elosztó rendszerünk ELÉRHETŐ

Az új többutas elosztónk biztosítja, az előkezelt szennyvíz egyenletes elosztását az ECOROCK-5010 egységek között.

Két vagy több párhuzamosan telepített tisztító egység esetén minden esetben szükséges.

Tekintse meg a tartozékok teljes választékát

Segítségre van szüksége a tökéletes megoldás megtalálásához?

Hol él?

Személyes adatok

Elérhetősége

A telefon előtagja az ország kiválasztása után automatikusan beállításra kerül.

Mi érdekelné?

Ha mást választ, kérjük, adja meg a megjegyzés rovatban.

Kérjük írja le igényeit