MULTIROCK Szennyvízkezelő rendszer
Nagy kapacitású szennyvízkezelési megoldás

akár több száz ember

MULTIROCK, Nagy Kapacitású Árammentes Szennyvíztisztítási Rendszer

30 fő feletti szennyvíztisztító rendszerre van szüksége? A BIOROCK megoldást kínál az Ön számára!
MULTIROCK rendszerünk a legtökéletesebb megoldást kínálja akár 30 fős közösségek szennyvíztisztításához. Több, párhuzamosan telepített ECOROCK-5010 kezelőegységből épül fel, hogy a legmegfelelőbb kezelést biztosítsa nagy kapacitású szennyvízkezelési igényeinek kielégítésére, miközben könnyen telepíthető.

Ha ECOROCK-5010 egységeinket párhuzamosan telepítik 30, 60, 90, 120, 180 főt vagy efölötti lakosegyenértékre vonatkoztatott szennyvíztisztítás is megvalósítható.

A MULTIROCK megoldások ideálisak kisebb közösségek, nyaralók, éttermek, kempingek vagy egyéb infrastruktúrák számára is.

Ingyenes tanácsadást kérek

Ajánlatot kérek

Multirock Nagy Kapacitású rendszer
ökológiai és pénzügyi előnyei

MULTIROCK Elektromos üzemek Organikus táptalajok
BIOROCK töltet élettartama több, mint 10 év      
Alacsony üzemeltetési költség      
Minimális karbantartási igény      
Egyszerű telepítés      
Szagtalan      
Hosszú ürítésmentes időszak      
Árammentes      
Csendes      
Hosszútávra magára hagyható      

Az Egyedülálló BIOROCK töltet

Minimális karbantartási igényt
Kiemelkedő tisztítási hatásfok
Környezetbarát
Szervetlen

A tisztítási folyamat második lépcsőjében a BIOROCK töltet a főszereplő. A BIOROCK töltet enzimekkel előkezelt, a baktériumok megtapadása és gyors szaporodás, ezáltal a tisztítási folyamatok hatékony megindulása érdekében. Ezek a baktériumok nagy számban szaporodnak, mindekőzben felemésztik a szerves anyagokat.

A BIOROCK technológia előnyére jellemző még: - minimális karbantartási igény, nem érzékeny időszakos (szezonális) terhelések kezelésére sem (Pl. nyaralók, szafari házak, kempingek stb.)

Exkluzív töltetünk lebomlási folyamatoknak ellenálló, tartós és fenntartható, így biztosítja a szennyvíztisztító rendszer hosszútávú hatékony működését. Ez az egyedi hordozóanyag kizárólag a BIOROCK berendezés sajátja.

Ecorock-5010

Térfogat 5000 Liter
Méretek
Hossz Szélesség Magasság
3800 1150 2285

Tömeg (üresen)

596 Kg

Letöltések Műszaki adatlap

MULTIROCK HIGH CAPACITY DOMESTIC WASTEWATER TREATMENT

ECOROCK-5010 FORRADALMI TECHNOLÓGIA

 

Ez az innovatív technológia folyamatos, kiváló minőségű, a legszigoróbb szabályoknak is megfelelő tisztítási hatásfokot biztosít. A természet által végrehajtott hatékony biológiai tisztítási technikánk nem igényel elektromos áramot, nincsenek benne mozgó alkatrészek, így a karbantartási és üzemeltetési költségek különösen alacsonyak.
Az egységek tartós HDPE tartályokba vannak öntve, könnyű, alacsony profilú hozzáférési burkolatokkal. A rendszert telepítésre készen, kompakt módon szállítjuk Önnek. Az ECOROCK kezelőegység egyedülálló fix biofilm technológiát alkalmaz, speciális funkciókkal a szagmentes tisztított szennyvíz elérésének érdekében, amely alkalmas lehet öntözésre vagy újrafelhasználásra a szürkevíz rendszerben is.

BIOROCK MULTIROCK NAGY KAPACITÁSŰ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ RENDSZEREK FŐBB JELLEMZŐI

Árammentes
Szagtalan
Környezetbarát
Fenntartható
Csendes

Árammentes szennyvízkezelő rendszer

A BIOROCK márka filozófiájával és a meglévő termékcsaláddal összhangban a MULTIROCK rendszer elektromos áram nélkül működik, elkerülve a meghibásodás kockázatát és biztosítva a minimális üzemeltetési és karbantartási költségeket.

Gazdaságos és Megbízható

A MULTIROCK megoldás beszerzési költsége különösen versenyképes. A termék beszerzésével kapcsolatos megtakarításokat kiegészítik a MULTIROCK-család üzemeltetési költségeivel kapcsolatos megtakarítások, amelyek a piacon a legalacsonyabbak közé tartoznak. Mivel a MULTIROCK rendszer elektromos áram nélkül működik, és ezért mentes a nehéz karbantartást jelentő mechanikus alkatrészektől, a felhasználója jelentős megtakarításokat érhet el mind az energiafogyasztás, mind a rendszer karbantartása terén.

Kiemelkedő tisztítási hatékonyság

A MULTIROCK rendkívül hatékony a háztartási szennyvíz tisztítása szempontjából, és a piacon az egyik legjobb teljesítményű rendszernek bizonyult.

A több párhuzamosan telepített ECOROCK-5010-ből álló környezetbarát szennyvíztisztító telepünk megfelel a háztartási szennyvíz kezelésére vonatkozó európai előírásoknak, és lehetővé teszi, hogy a tisztított szennyvíz közvetlenül a természetes környezetbe kerüljön. (A szennyvíz öntözési célú felhasználására vonatkozó helyi szabályozási követelményekről a helyi járási hatóságoknál kell érdeklődnie).

RETROFIT alkalmazás

Ha már van működő szeptikus tartálya, és csak korszerűsíteni szeretné, az ECOROCK kezelőegységünk tökéletes megoldás. Illeszkedik a piacon kapható legtöbb elsődleges tartályhoz, és tökéletesen kiegészíti szeptikus tartályát.

ÚJ TÖBB-UTAS elosztó rendszerünk ELÉRHETŐ

Az új többutas elosztónk biztosítja, az előkezelt szennyvíz egyenletes elosztását az ECOROCK-5010 egységek között.

Két vagy több párhuzamosan telepített tisztító egység esetén minden esetben szükséges.

Tekintse meg a tartozékok teljes választékát

Segítségre van szüksége a tökéletes megoldás megtalálásához?

Hol él?

Személyes adatok

Elérhetősége

A telefon előtagja az ország kiválasztása után automatikusan beállításra kerül.

Mi érdekelné?

Ha mást választ, kérjük, adja meg a megjegyzés rovatban.

Kérjük írja le igényeit