A BIOROCK-ról | Környezettudatos szennyvíztisztítási megoldások

Biorock - A Vezető innovatív szennyvíztechnológiai szállító

A BIOROCK-ot 1988-ban alapították célul kitűzve innovatív, fenntartható, a környezetet nem károsító szennyvízkezelési eljárások kidolgozását.
Megalakulásunk óta nemzetközileg elismert vezetőjévé váltunk az innovatív árammentes szennyvíztisztítási technológiák területének.
Ezen technológiák mind háztartási-, mind közületi szennyvízkezelési felhasználásra alkalmasak, legyenek azok kis-, vagy nagyobb léptűek.

32 évvel később a BIOROCK több, mint 75 országban rendelkezik helyi képviselettel és számos nemzeti tanusítvánnyal. Büszkék vagyunk világszerte a háztartások és közületek részére nyújtott magas színvonalú, innovatív és forradalmi kezelési megoldásainkra.

Szakértelmünk

A szennyvíztisztítási szakcégek között rendhagyó módon elsődleges célunk a folyamatos innováció. Forradalmi technológiáinkra és
hosszútávú tapasztalatainkra építve mindennap bővítjük tudásunkat és szakértelmünket. Hiszünk a jól elvégzett munka örömében, ezért minden
berendezésünk telepítését tanúsított BIOROCK szakemberek felügyelik. A szennyvízkezeléssel kapcsolatos szakértelmünket bizonyítja 32 éves
tapasztalatunk és globális piaci jelenlétünk is.

Célunk

Célunk, hogy első számú szennyvíztechnológiai szállítóvá váljunk és globális motorja legyünk a szennyvízkezelés- és újrahasznosítás területén zajló szemléletváltozásnak. Támogatva így bolygónk környezettudatos jövőjének ösztönzését.

Küldetésünk

A termékinnováció, a fenntarthatóság és a támogatás a kulcsszavai a küldetésünknek. Célunk folytatni az innovatív termékek előállítását forradalmi
technikák és technológiák alkalmazásával. A környezetvédelem iránti elkötelezettségünk gazdaságos, alacsony ökológiai lábnyomú és minimális éves
karbantartást igénylő termékeket előállítására motivál bennünket. Rendszereink 100%-ban újrahasznosíthatók és elkötelezettek vagyunk e felelős
gyakorlat fenntartása mellett.

Elkötelezettségünk

Növekedésünk alapja öt olyan pillér, amelyek mellett elköteleztük magunkat

Minőség

A BIOROCK-nál a minőség megszállottjai vagyunk. Ez azt jelenti, hogy csak a legmagasabb szintű sztenderdeket alkalmazzuk termékeink előállítása-, telepítése és szervízelése során. Ez minden tevékenységünkben megmutatkozik, kiváló termékeinktől kezdve szakértő csapatunk által biztosított bonyolult képzési programjainkig.

Kiválóság

Szaktudásunk és a részletekre való odafigyelésünk a legjobb, legmegbízhatóbb termékeket és szolgáltatásokat biztosítja - a piacon elérhető legmegfelelőbb szennyvízkezelési megoldásokat nyújtva így.

Forradalmiság

Az alkalmazott forradalmi technológiáink és termékeink folyamatos megújítása teszi lehetővé számunkra, hogy átvegyük a vezetést a szennyvíztisztítás innovációjaiban.

Fenntarthatóság

Hangsúlyosan nagy gondot fordítunk a termékeink fenntarthatóságára. Ezért azok tervezését egyedülálló módon úgy végezzük, hogy fenntarthatók legyenek úgy ügyfeleink, mint a környezet számára.

Támogatás

A BIOROCK egyedülálló szolgáltatásainak kiajánlása során a múltat, a jelenet és a jövőt is szem előtt tartjuk. Végfelhasználóink ​​és partnereink így elégedetten vehetik tudomásul, hogy hasonlóan elkötelezettek vagyunk egy szebb jövőkép mellett, mint ők.

Szeretné felvenni velünk a kapcsolatot?

Üdvözlöm, José Manuel Rodríguez vagyok, a BIOROCK kereskedelmi vezetője. Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes tanácsadásért.

Hol él?

Személyes adatok

Elérhetősége

A telefon előtagja az ország kiválasztása után automatikusan beállításra kerül.

Mi érdekelné?

Ha mást választ, kérjük, adja meg a megjegyzés rovatban.

Kérjük írja le igényeit