ECOROCK berendezés telepítése olaszország öko-fenntarthatósági szabályianak megfeleleően

ECOROCK berendezés telepítése olaszország öko-fenntarthatósági szabályianak megfeleleően

Link az olasz partnerünk, a DoraBaltea eredeti cikkéhez

KIALAKÍTÁS ÉS KÖRNYEZET

HELYZETELEMZÉS

A Q betűben van egy kör, amely éppúgy körülölel és körülvesz, mint egy családot az otthona, és egy vonal, amely lefelé halad, lágyan a tenger felé fordul.

Ez a "Residence Q" inspirációja, amely egy öko-fenntartható villa az olajfák és a tenger között, fából épült, ötvözi az északi minimalizmust a mediterrán hangulattal.

A Residenza Q, a Velencei Építészeti Biennálén kiállított 70 "Legjobb nemzetközi házak" közé választották, az Ad Case Magazine-ban is szerepelt. 

Montepagano középkori faluja egy dombon helyezkedik el, kilátással Abruzzo Adriai-tengerére. A Residenza Q egy régi rom helyére épült, közcsatornázatlan területen, ezért egyedi szennyvíztisztító megoldásra volt szükség. 

TELEPÍTÉS

JAVASOLT MEGOLDÁS

A Residence Q környezetbarát és fenntartható megoldást kívánt, az esztétika kölcsönhatásban van a tájjal. Minden anyag és rendszer választás, a terek tervezésével kapcsolatos döntés a természettel való harmonikus és tiszteletteljes integrációt célozza meg.

Aretusi építész stílusa és szemlélete mentén ECOROCK rendszerünkben találta meg az igényeinek legmegfelelőbb megoldást, mivel BIOROCK rendszereink a természetes biológiai folyamatokon alapulnak, árammentes szennyvíztisztítást biztosítanak.

Rendszerünk teljesen környezetbarát működése, a víz visszanyerésének lehetősége, új életet és rendeltetést teremt a kerti öntözésnek.

Az ECOROCK egy kompakt megoldás, használatra kész és minimális karbantartást igényel. A törvényi határokon túl teljesíti a tisztítási előírásokat, garantálva mind a szabályozási megfelelést, mind a biztonságos, tiszta és szagtalan környezeti erőforrások újraintegrálását.

A Residence Q tulajdonosa, a Ferretti család tanúsítja rendszerünk megbízhatóságát és hatékonyságát.