321

Szeretné csökkenteni a környezetre gyakorolt hatását? Telepítse biorock szennyvíztisztító rendszerün

Szeretné csökkenteni a környezetre gyakorolt hatását? Telepítse biorock szennyvíztisztító rendszerün

Posted on 13 ápr 2022 by Lise Helluy

Szeretné csökkenteni a környezetre gyakorolt ​​hatását? Szeretne változtatni a világon, fenntartható módon élni, kevesebb hulladékot termelni és kevesebb természeti erőforrást felhasználni? Nos, akkor örömmel mondhatom, hogy ebben segíthetünk.

A BIOROCK Szennyvíztisztító rendszerek! A szennyvíztisztítók nélkülözhetetlenek a környezet megóvása érdekében. A háztartási szennyvíztisztító rendszereken keresztül pedig a társadalom jobban megismeri saját maga által termelt hulladékait. 

Környezetünkre manapság egyre nagyobb nyomás nehezedik a növekvő népesség és az általuk termelt hulladék miatt. Tisztában kell lennünk a környezetre gyakorolt ​​hatásunkkal. Szennyvíztisztító berendezéseink segítségével jelentős mértékben csökkenthetjük ezt a nyomást!

Először is tisztázzuk, hogyan is működik egy szennyvíztisztítórendszer, és miért fontos! Ezután bemutatjuk, hogyan segíthetnek a BIOROCK rendszereink Önnek abban, hogy a környezetre gyakorolt hatását csökkentse. Jó hír, hogy a bloggbejegyezés legvégén azt is megtudhatja, hogy rendszerünk segítségével, hogyan növelheti megtakarításait is.

MIT IS CSINÁL EGY SZENNYVÍZTISZTÍTÓ RENDSZER?

Egy szennyvíztisztító rendszer képes a szennyvizet kezelni és kellően megtisztítani, ahhoz hogy a vizet a környezetbe vissza is tudjuk juttatni.  A szennyvíz, másnéven szennyezett vizek, a társadalom mindennapi élettevékenysége során, a szükségleteinket túlmenően, többek között például mosógép használat és mosogatás, zuhanyzás során keletkezik. Az így keletkezett szennyvizek tartalmazhatnak káros kémiai, vegyi anyagokat, amelyek aztán környezetünkbe, folyókba, tavakba, óceánokba áramlanak. Ezek a szennyezett vizek nem csak környezetünkre, hanem az emberi egészségünkre is károsak. 

Ennek okán bizonyos szennyeződéseket el kell távolítani, hogy se a környezetre, se az emberi egészségre  ne fejtsünk ki káros, negatív hatást. Ezenfelül a szennyvizek szerves anyagokat is tartalmaznak, ezeket a szennyvízben lévő baktériumok bontják le, így a tisztított szennyvíz vissza kerülhet a természetbe, ahogy az alábbi képen is láthatja. 

kezelt víz kibocsátása a természetbe

MIÉRT FONTOS A SZENNYVÍZTISZTÍTÁS?

Nélkülözhetetlen, hogy minden háztartásban keletkező szennyvíz valamilyen módon kezelésre, tisztításra kerüljön (a legtöbb országban kötelező is), mivel az emberek által termelt szennyvizek nagy része kezeletlenül kerül vissza a környezetünkbe. A szennyvíz szennyezheti a természetes vízforrásainkat, korlátozva ezzel az emberi vagy állati fogyasztást. Ezenkívül egy átlagos A kommunális szennyvizek mosó- és tisztítószereket, valamint más mérgező, kémiai vegyületeket tartalmaz, amelyek veszélyesek a környezetünkre. A szennyvíztisztító telepek és rendszerek feladata a természetes vízkorforgásba való újrahasznosítás biztosítása, anélkül, hogy a természet károsítanánk. 

Íme néhány érdekes tény, és adat: 

Naponta körülbelül kétmillió tonna szennyvíz kerül a világ víztesteibe. Évente 6,35 millió tonna, főleg műanyagot tartalmazó szemetet dobnak a világ óceánjaiba, ami a tengeri élőlények nagymértékű pusztulását okozza.

Ezért nem csak az emberek, hanem az állatok szempontjából is fontos, különösen azoknak, akiknek élőhelye folyók vagy óceánok környezetében található.  Többet kell gondolnunk arra, milyen életet hagyunk a jövő nemzedékeire. És ha ez nem elég fontos érv számodra, akkor talán a költségmegtakarítás az lesz, nem?

HOGYAN NÖVELHETEI MEGTAKARÍTÁSAIT A BIOROCK HÁZTARTÁSI SZENNYVÍZKEZELŐ RENDSZERIVEL?

A BIOROCK rendsszerrel hosszútávon költségeket fog megtakarítani, mivel ez egy önállóan és folyamatosan működő rendszer, amely emberi beavatkozás nélkül képes kezelni a szennyvizet. Időnként egy egyszerű karbantartás igényel, de alapvetően emberi beavatkozás, idő ráfordítás nélkül üzemel. Maga a karbantartási igénye is rendkívül alacsony, ez köszönhető az egyedülálló BIOROCK töltetnek is, amely ellenáll a lebomlásnak, és hosszútávon biztosítja a tisztítórendszer hatékony működését. Élettartama akár több, mint 10 év is lehet. 

BIOROCK szennyvíztisztító rendszer diagramjaRáadásul a BIOROCK rendszerei árammentesek! A BIOROCK berendezései nem igényelnek levegőztetést, természetes léghuzat biztosítja a mikroorganizmusok számára szükséges oxigént. Nincsenek motor által hajtott forgó, mozgó alkatrészek, egy esetleges áramszünet nem érinti a rendszer működését. Az árammentes működés alacsony üzemeltetési költségeket és hosszútávú energiamegtakarítást eredményez. 

Háztartási BIOROCK szennyvíztisztító rendszer telepítése esetén ökológiai lábnyomát csökkentheti, hozzájárulhat bolygónk megmentéséhez! Tegyen környezetünkért!

HOGYAN SEGÍTHETNEK A BIOROCK MEGOLDÁSAI AZ ÖN  KÖRNYEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁNAK CSÖKKENTÉSE ÉRDEKÉBEN?

A BIOROCK szennyvíztisztító rendszerek a korábban már említett módon, árammentesen működnek, ezáltal jelentősen  hozzájárulnak a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez, hatékonyan tisztítják a szennyvizeket. A BIOROCK által megtisztított, természetes környezetbe kibocsátot tisztított víz kíváló minőségű, az egyedülálló BIOROCK töltet pedig ellenáll a lebomlásnak és fenntartható. Óvja a természetet és annak biológiai sokféleségét, nem pazarol el semmilyen természeti erőforrást, melyből már így is elég kevés van!

Egy mechanikus rendszerben gépek dolgoznak, energiaigényesek, és magas ökológiailábnyommal rendelkeznek. Az eleveniszapos rendszerek az üzemeltetés során túlzott mennyiségű fosszilis tüzelőanyagot használnak fel elektromosság formájában. A BIOROCK aerob kezelőegységek nagyon alacsony ökológiailábnyommal rendelkeznek! A BIOROCK környezetbarát!

Amennyiben még mindig nem sikerült meggyőznünk, további 5 ok, amiét érdemes a BIOROCK rendszert választani:

  1. Csökkentheti ökológiai lábnyomát.
  2. Költségmegtakarításokat érhet el
  3. Kompakt és diszkrét
  4. Környezetbarát technológia
  5. Gyors és egyszerű telepíthetőség

A piacon jelenleg elérhető hasonló termékek között a BIOROCK rendszerek üzemeltetési és karbantartási költségei a legalacsonyabbak, ürítésmentes időszaka a leghosszabb. Többek között ezek teszik értékes és megtérülő befektetéssé az Ön számára. 

További információra van szüksége? Kérjen ingyenes szaktanácsadást BIOROCK szakértői csapatától az alábbi rövid űrlap kitöltésének segítségével: KATTINTSON IDE