321
)

BIOROCK telepítéssel kapcsolatos képzések

BIOROCK telepítéssel kapcsolatos képzések

Posted on 31 jan 2013 by Biorock
A

BIOROCK árammentes szennyvíztisztító berendezései könnyen telepíthetők; mindazonáltal a tökéletes használat és a legmagasabb színvonaló vízkezelés elérésének biztosítása érdekében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot képzett szakembereink egyikével a telepítés előtt. Telepítői hálózatunk országszerte kiterjedt az Egyesült Királyságban, első osztályú, prémiumszolgáltatást és ingyenes helyszíni szemlét biztosítunk Önnek.

A BIOROCK árammentes szennyvíztisztító rendszer telepítésekor egyszerű lépéseket kell követni. Technológiánk egyedülálló, és mivel minden telepítés helyspecifikus, azt tanácsoljuk, hogy ezt egy saját magunk által képzett szakemberrel végeztesse el.

25 éves tapasztalatunk során sokféle helyszínnel és beépítési körülménnyel találkoztunk; így egyedülálló tapasztalatot szereztünk a telepítési módszerek terén. Ingyenes és gyakori továbbképzést biztosítunk képzett telepítőinknek.

Saját vállalkozója van, és nincs szüksége teljes körű szolgáltatásra, csak rendszerünk megvásárlására? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel meghívjuk Önt valamelyik BIOROCK szemináriumunkra és tréningünkre. Rendszeresen szervezünk foglalkozásokat szerte az országban!